CNC Breakoutboards voor een LPT poort

CNC Breakoutboard simpel ( clasic )

Met een CNC Breakoutboard via een LPT poort een cnc systeem aangestuurd worden. Een cnc-breakoutboard kan b.v. 4 relais, 5 schakelaars en 4 stappenmotoren ( of servomotoren ) aansturen. Andere combinaties zijn uiteraard ook mogelijk, b.v. 6 stappenmotoren en 5 schakelaars tegelijkertijd.

PDF Datasheet Simpel Breakoutboard

Breakoutboard Simpel ( clasic ) zonder kabels 8,36 ( excl BTW ) 9,95 ( incl BTW ) Code : BreakoutS

Breakoutboard Simpel ( clasic ) met USB en LPT kabel en 5V adapter 12,56 ( excl BTW ) 14,95 ( incl BTW ) Code : BreakoutS+C

CNC Breakoutboard amp

Dit board heeft 4 relais met goudgecoate contacten en vervangbare versterkers in de vorm van 3 stuks 74HCT573 drivers. Deze kunnen worden vervangen door andere types om aan een eventuele logica nivea aan te passen. Het CNC breakoutboard kan worden ingesteld om oftewel te wachten gedurende een paar seconden voordat het aktief wordt, danwel te wachten op een chargepump signaal op pin 1 van de LPT connector. Dit signaal wordt afgegeven door b.v. Mach3 als het programma klaar is met opstarten. In het laatste geval kan het relais op pin 1 niet meer op een normale manier schakelen. Verder kunnen er externe solid state relais aangesloten worden op de extra connector, dit om eventuele grotere lasten te kunnen schakelen.

Breakoutboard Amp zonder kabels 25,17 ( excl BTW ) 29,95 ( incl BTW ) Code : BreakoutF

Breakoutboard Amp met USB en LPT kabel en 5V adapter 29,37 ( excl BTW ) 34,95 ( incl BTW ) Code : BreakoutF+C

Preliminary datasheet CNC breakoutboard

Contact informatie

Terug naar submenu

Terug naar hoofdmenu